مواد لازم برای تهیه لیموناد و خیار :
خیار | ۲ عدد |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ½ پیمانه |
یخ | ۵ عدد |
نعناع | ۱ پیمانه |
طرز تهیه لیموناد و خیار:
همه مواد را در مخلوط کن ترکیب کنید، سپس از صافی عبور بدهید و با لیمو و نعناع سرو کنید.
این نوشیدنى بسیار چربى سوز است.
مراحل تهیه لیموناد و خیار
لیموناد خیار لیمو. نوشیدنی خیار لاغر کننده با لیمو در گرمای تابستان ، نوشیدنی های تازه که از میوه ها و سبزیجات تازه تهیه می شوند محبوب هستند. لیموناد سرد لذت خاصی است که معمولاً از مرکبات تهیه می شود و چند میوه دیگر به آن اضافه می شود. یک تازگی برای بسیاری لیموناد خیار است که به اندازه لیموناد میوه طراوت بخش است. در این مقاله در مورد فواید نوشیدنی اصلی ، انواع و روش های تهیه آن صحبت خواهیم کرد. ویژگی ها همانطور که می دانید یک خیار 97٪ آب است که شامل موادی مانند ید و پتاسیم است که برای هر بدن ضروری است. فواید لیموناد خیار توسط متخصصان تغذیه ثابت شده است ، زیرا این سبزی هضم سالم را فراهم می کند و بدن را به خوبی تمیز می کند ، در حالی که متابولیسم را بهبود می بخشد. این نوشیدنی با انگیزه های مرکبات طعم مطبوعی دارد. همه اجزا به طور ایده آل از نظر طعم با یکدیگر ترکیب می شوند و همچنین عملکرد درمانی دارند.بچه ها نگرش نسبتاً مثبتی به لیموناد خیار دارند که بسیاری از والدین را خوشحال می کند ، زیرا یک نوشیدنی خانگی به دلیل مزایای آن همیشه بر نوشیدنی فروشگاه ترجیح داده می شود. بیشتر طرفداران یک شیوه زندگی سالم یا افرادی که می خواهند چند کیلو اضافه وزن خود را از دست بدهند ، از فواید لیموناد خیار مطلع هستند ، زیرا نه تنها تأثیر مثبتی بر متابولیسم دارد ، بلکه به کاهش وزن نیز کمک می کند. بعضی از افراد این نوشیدنی را صبح ناشتا می نوشند ، به همین ترتیب ، فرایندهای داخلی را شروع می کنند و معده را پر می کنند. گاهی اوقات قبل از هر وعده غذایی یک لیوان آب خیار ضروری است. اگر مایع از سبزیجات تابستانی تهیه شده است ، آنها را به اندازه کافی خوب بشویید و می توانید بلافاصله فرایند پخت را شروع کنید. اگر می خواهید در فصل زمستان لیموناد درست کنید ، می توانید خیارها را در سوپرمارکت خریداری کنید ، اما در این صورت باید آنها را به مدت دو تا سه ساعت در آب خیس کنید تا همه مواد خطرناک و نیترات ها را تا آنجا که ممکن است حذف کنید. هنگام خرید ، توصیه می شود ترجیحا به پوست های کوچک سبز روشن ترجیح دهید ، زیرا غذاهای تیره و بزرگ حاوی ویتامین کمتر و نیترات بیشتری هستند. چند ساعت قبل از پخت و پز ، می توانید آب و سبزیجات را در یخچال قرار دهید تا آب لیموناد آماده خنک نشود. برخی افراد یخ های از قبل ساخته شده را اضافه می کنند. آنها را می توان از آب معدنی یا دم کرده گیاهی تهیه کرد ، چنین جزء کمی طعم را به طعم اضافه می کند. دستور پخت چندین روش برای تهیه لیموناد خیار در خانه وجود دارد که هر کدام در نوع خود خوب هستند. نعناع لیمو این نوع محبوب ترین و آسان ترین نوع تهیه آن است. عناصر: 1 لیتر آب معدنی ؛ شش خیار کوچک ؛ یک لیمو متوسط یک و نیم قاشق غذاخوری عسل ؛ یک دسته کوچک نعناع بنا به صلاحدید خود ، می توانید نسبت شیرین به ترش را به طور مستقل تنظیم کنید. ابتدا باید خیارها را در آن بشویید آب سرد، پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید. سپس همه مواد را در مخلوط کن بریزید و به شکل قورمه ای خرد کنید. وقتی قوام مورد نظر را بدست آوردید ، اضافه کنید آب معدنیو همه چیز را دوباره مخلوط کنید. قبل از سرو ، مخلوط را از طریق یک الک خوب صاف کنید تا خمیر اضافی آن برداشته شود و سپس در لیوان های کوکتل بریزید. آخرین نکته این است که هر قسمت را با یک برگ نعناع و خیارهای نازک بریده یا در صورت دلخواه تکه های یخ تزئین کنید. با آهک این دستور العملممکن است شبیه مورد قبلی باشد اما اینگونه نیست. مواد تشکیل دهنده به شرح زیر است: لیتر آب معدنی ؛ 3 خیار کوچک 3 عدد آهک؛ 2 قاشق غذاخوری شکر (مقدار مواد تشکیل دهنده را می توان به دلخواه تنظیم کرد) ؛ شاخه های نعناع یا مرهم لیمو اول از همه ، شما باید یک گلدان آب روی آتش قرار دهید. در حالی که مایع در حال جوش است ، شما باید بقیه مواد را آماده کنید. خیارها را در آب سرد بشویید ، پوست بگیرید و به مکعب برش دهید. سبزیجات تمام شده را در مخلوط کن بریزید ، آب آهک صاف شده ، شکر و نعناع را اضافه کنید. همه چیز را با احتیاط حرکت دهید و به آب جوشیده اضافه کنید ، سپس مخلوط حاصل را کاملا صاف کرده و درون لیوان ها بریزید و به هر یک از آنها یک شاخه نعنا اضافه کنید. ریحان این دستور نیازی به آسیاب کردن مواد با مخلوط کن ندارد ، که مزیت بدون شک آن در مقایسه با موارد قبلی است. در عرض چند دقیقه می توانید یک نوشیدنی درست کنید. برای او شما نیاز دارید: 3 عدد خیار 2 شاخه ریحان ؛ یک چهارم لیمو ؛ 1.5 قاشق چایخوری شکر ؛ تکه های یخ؛ 60 گرم آب گازدار. خیار و لیمو را به صورت ورقه ای برش داده ، در یک لیوان بریزید ، برگ های ریحان را اضافه کرده و مواد را خوب ورز دهید تا آب آن آزاد شود. بعد ، باید شکر دانه ریز اضافه کنید و نیمی از آب را بریزید ، سپس محتویات را دوباره ورز دهید و آب باقیمانده را بریزید. در صورت تمایل تکه های یخ را اضافه کنید. زنجبیل این دستور برای دوستداران نوشیدنی های شیرین و ترش با انگیزه های شرقی جذاب خواهد بود. عناصر: لیتر آب معدنی ؛ زنجبیل؛ 2 قاشق غذاخوری عسل ؛ 1 قاشق غذاخوری آب لیمو. زنجبیل ، عسل و آب لیمو را در مخلوط کن خرد کنید ، سپس در آب ریخته و مواد را کاملا مخلوط کنید. ترکیب را از طریق یک الک خوب صاف کرده و لیموناد آموخته شده را در لیوان های تقسیم شده بریزید. هرچه دستور تهیه لیموناد خیار برای تهیه آن انتخاب شود ، مطمئناً نوشیدنی به شما طراوت ، لذت و طعمی دلپذیر می بخشد ، که در یک روز گرم تابستانی یا یک شب گرم بسیار ضروری است. از جمله اینکه ، آب خیار باعث بهبودی بدن و کمک به بهبود عملکرد روده می شود. برای اطلاع از نحوه تهیه لیموناد خیار ، به ویدیوی بعدی مراجعه کنید. نعناع ، خیار ترد و گوجه فرنگی معطر ، آلو ترش و سیب شیرین – سفر به کشور موفقیت آمیز بود! خوردن سبزیجات و میوه های تازه و طبیعی چقدر دلپذیر است! و چه حیف که این زمان سالم و محصولات خوشمزهخیلی کوتاه … من در مورد چیزهای ناراحت کننده صحبت نمی کنم. امروز من یک دستور العمل برای لیموناد خیار غیر معمول با آهک ، غنی از ویتامین ها و مواد معدنی نوشتم. خیار شگفت انگیز است ، علاوه بر طعم سبک دلپذیر ، در همه نوع مفید بودن سخاوتمند است. خوب ، برای مثال ، پتاسیم موجود در خیار حاوی 40 ، سدیم 10 است. این ترکیب به بهبود عملکرد کلیه ها ، قلب و رگ های خونی کمک می کند. بنابراین ، هر زمان که ادم وجود داشته باشد ، خیار غیر قابل تعویض است ، صرف نظر از دلیل ظاهر: “قلب” یا “کلیه”. اما این همه ماجرا نیست ، این سبزیجات ترد تعادل اسید و باز را در بدن عادی می کند و از اهمیت بالایی در پیشگیری از بیماری ها برخوردار است ، در متابولیسم چربی شرکت می کند. به از بین بردن کلسترول از بدن کمک می کند. و اگر همیشه وجود دارد خیار تازه، می توانید خود را از بیماری های تیروئید نجات دهید ، زیرا خیار به مقدار کافی ید دارد. آب آهک سم زدایی و تقویت می کند. فایده محض! مانند سایر دستور العمل های موجود در وبلاگ ، لیموناد خیار آهک به راحتی درست می شود. برای سم زدایی لیموناد به موارد زیر نیاز داریم: 1 لیمو یا آهک 2 قاشق غذاخوری آب لیمو شاخه نعناع برگ های مویز 1 قاشق غذاخوری. در صورت تمایل یک قاشق عسل 1-1.5 لیتر آب طرز تهیه لیموناد: خیار و آهک را بشویید و به دایره های نازک برش دهید. در یک ظرف قرار دهید ، نعناع ، آب آهک اضافه کنید و با آب پر کنید. اکنون یا قبل از سرو می توانید عسل اضافه کنید. بگذارید به مدت 1-2 ساعت در یک مکان خنک دم بکشد. با تکه های یخ و لیمو سرو کنید. تازه می کند! تهیه نوشیدنی یک فعالیت مفید است ، اما همه نمی دانند که این نیز دلیل خوبی برای یک آزمایش آشپزی جذاب است. طبق سنت ، بسیاری از ما آب میوه ها را فقط از میوه ها تهیه می کنیم ، اما نوشیدنی ها به همان اندازه از سبزیجات تهیه می شوند ، همانطور که لیموناد خیار نشان می دهد. در نگاه اول ، به نظر نمی رسد خیار ماده خیلی خوبی برای نوشیدنی است ، با این حال ، اولین جرعه ای که امتحان کرده اید بدون شک شما را متقاعد می کند. دستور تهیه لیموناد خیار کلاسیک تهیه سنتی یک نوشیدنی خیار هیچ تفاوتی با فناوری های ایجاد دیگر لیمونادهای طراوت ندارد. زمان پخت آن بیش از حد معمول طول نمی کشد. حتی در مدت زمان 1 ساعت نیز می توان حجم زیادی از آن را کنترل کرد. اگر در زرادخانه آشپزی خود مخلوط کن ، آبمیوه گیری و سایر معجزات فناوری دارید ، در صورت تمایل آنها را به عنوان دستیار خود انتخاب کنید. مجهز به هر آنچه که شما نیاز دارید ، می توانیم با خیال راحت به دنبال تهیه دستور تهیه لیموناد کلاسیک با خیار باشیم. عناصر شکر – 1 قاشق غذاخوری. آب – 1.5 لیتر. خیار – 400 گرم نعناع به مزه. لیمو – 2 عدد. مرحله 1: طرز تهیه شربت لیموناد خیار برای شربت قند از مقدار کل آب ، فقط 1 قاشق غذاخوری لازم است. مایعات اما برای سرعت بخشیدن به فرآیند پخت و پز ، همه ی یک و نیم لیتر را یکجا می جوشانیم. ما قسمت لازم را داغ انتخاب می کنیم و بقیه را می فرستیم تا خنک شود. 1 قاشق غذاخوری در ظرف بریزید. شکر را با یک لیوان آب جوش داغ پر کنید. شربت را بجوشانید و گهگاه هم بزنید. آب شکر را به مدت 2 دقیقه بپزید. مهم است که شکر کاملاً حل شود. شربت را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. مرحله 2: تهیه غذا لیموها را زیر آب روان بشویید ، سپس روی آنها را با آب جوش بریزید و آنها را با دستمال های کاغذی پاک کنید. خیارها را کاملاً در آب تمیز بشویید و پوست بگیرید. این امر به ویژه اگر میوه ها جوان نباشند ، اما کاملا رسیده باشند ، یا حتی برای لیموناد از آن بدتر ، بیش از حد رسیده باشند بسیار مهم است. با انتخاب خیارهای جوان برای پخت و پز ، نیازی به پوست گرفتن آنها نیست). مرحله 3: فرآیند نهایی پخت و پز آب لیمو را فشار دهید. خیارها را حلقه حلقه کرده و در مخلوط کن بریزید. شاخه های کامل نعناع را به کاسه اضافه کنید (در صورت تمایل ، می توانید آنها را برش دهید) و ادویه را با مخلوط کن با خیار مخلوط کنید. پوره حاصل را از طریق پارچه پنیر یا الک خوب فیلتر کنید. شربت ، آب لیمو تازه فشرده و آب خیار و نعناع را در یک کوزه مخلوط کنید. در نهایت ، همه اینها را با بخشی از آب جوشانده غیر داغ پر کنید. چند تکه یخ در پایان اضافه کنید – و یک نوشیدنی که با دستان خود در خانه تهیه می شود را می توان آماده در نظر گرفت. لیموناد را با یک تکه لیمو تازه و خیار سرو کنید. برای نوشیدن راحت تر نوشیدنی ، یک لوله را درون لیوان قرار دهید. برای تهیه لیموناد خیار از خیار جوان استفاده کنید. میوه های خیلی رسیده اغلب تلخ هستند. بنابراین ، حتی اگر آنها را پوست بگیرید ، تلخی همچنان باقی خواهد ماند و نوشیدنی نمی تواند از سرنوشت “تلخ” جلوگیری کند. اگر برای اولین بار لیموناد خیار درست می کنید ، سپس آب و شربت شکرهر بار که نوشیدنی را امتحان کردید ، بعد از یک قسمت جدید مایعات اضافه شده ، کمی اضافه کنید. این به شما کمک می کند تا بلافاصله طعم نوشیدنی خود را تنظیم کنید. طرز تهیه لیموناد بدون مخلوط کن هنگام تهیه لیموناد خیار ، می توانید بدون مخلوط کن این کار را انجام دهید. آن دسته از خانم های خانه دار که چنین روش معجزه آسایی در خانه ندارند ، می توانند به راحتی با دستان خود یک نوشیدنی درست کنند. برای این کار باید نعناع را ریز خرد کرده و خرد کنید و خیارها را با رنده ریز خرد کنید. ما محصولات خرد شده را به حالت پوره از طریق الک یا پارچه پنیر فیلتر می کنیم. تمام مراحل پخت و پز دیگر مانند دستور بالا باقی می مانند. عناصر — 1 کامپیوتر. سایز متوسط + – – 1 لیتر + – – 50 گرم + – – 2 قاشق غذاخوری + – سیب – 1 عدد. + – نعنا – 2 قاشق غذاخوری. ل + – آماده سازی تهیه نوشیدنی های تابستانی از خیار نه تنها با استفاده از فن آوری های کلاسیک امکان پذیر است. گزینه های افزودن لیموناد خیار تقریباً بی پایان هستند. ممکن است ساده ترین و غیر معمول ترین مواد را در ترکیب آب سبزیجات تازه فشرده قرار دهید. ما از شما دعوت می کنیم تا سریع و آشنا شوید دستور العمل مقرون به صرفهتهیه لیموناد از خیار و سیب که طبق آن می توانید در تمام طول تابستان مقدار نامحدودی نوشیدنی گوارا تهیه کنید. آب جوش را روی لیموها بریزید و آنها را با دستمال پاک کنید. اگر آب میوه های مرکبات را با استفاده از آب میوه گیری جدا کنید ، نیازی به پوست کندن آنها ندارید. در صورت استفاده از چرخ گوشت یا مخلوط کن ، لیموها باید پوست کنده شوند. آب مرکبات را فشرده کنید. شاخه های نعناع را در هاون خرد کنید تا آب آن تشکیل شود. ما سیب را زیر آب جاری می شویم ، سپس آن را به برش های بدون پوست برش می دهیم. خیارها را به حلقه های کوچک برش دهید. تمام مواد تشکیل دهنده دستور را در مخلوط کن مخلوط کنید. مخلوط حاصل از خیار – سیب و نعناع را با یک لیتر آب جوشیده و سرد رقیق کنید. لیموناد را در لیوان ها بریزید ، که ما آن را با یک شاخه نعناع ، یک برش سیب و تکه های یخ تزئین می کنیم. شما می توانید لیموناد خیار را با هر نوع دیگری متنوع کنید شربت توت، اما همیشه طبیعی است. سعی کنید از شربتهایی با رنگهای شیمیایی برای آشپزی در منزل استفاده نکنید. شربت میوه یا توت تازه را با آن درست کنید حداقل مقدارشکر ، زیرا شکر ذخیره شده نیز 100٪ طبیعی نیست. علاوه بر اجزای دستور بالا ، شما می توانید سایر سبزیجات ، مرکبات ، توت یا میوه ها را به لیموناد اضافه کنید. نوع و مقدار محصول را به دلخواه خود انتخاب کنید. با این حال ، فراموش نکنید که نوشیدنی نباید بیش از حد با مواد تشکیل دهنده زیاد باشد. لیموناد را می توانید در هر حجمی درست کنید. تنها چیزی که همیشه باید به خاطر بسپارید این است که نوشیدنی حتی برای مدت طولانی حتی در یخچال نگهداری نمی شود. بنابراین ، سعی کنید ظرف 1-2 روز پس از آماده سازی آن را بنوشید. همانطور که قبلاً مشاهده کردید ، لیموناد خیار یک کنجکاوی است که ساختن آن بسیار آسان است. وجود خیار در این نوشیدنی فقط اثر طراوت بخشی لیموناد را افزایش می دهد. با این خاصیت است که نوع خیار در بین دوستداران آب میوه های طراوت محبوب است. در مورد طعم نوشیدنی فراموش نکنید ، این نوع خود جالب و غیرمعمول است. برای اطمینان از همه موارد بالا برای خودتان ، فقط با دستان خود در خانه لیموناد درست کنید. آشپزی شاد و مزه به یاد ماندنی! البته از لیمو درست شده است. اما اگر به شما بگویند لیموناد خیار وجود دارد چگونه می توان نگاه کرد؟ بله بله! کمی غیرعادی به نظر می رسد ، درست است؟ اما ، اگر به آن فکر کنید ، لیمو یک محصول عجیب و غریب تر از خیار بومی است که در همه جای جغرافیایی ما رشد می کند. لیموناد خیار زنجبیل از جذابیت و کاربرد کمتری برخوردار نیست. توصیه می شود به جای شکر از عسل استفاده کنید ، این باعث شیرینی نوشیدنی می شود بدون اینکه به سلامتی شما آسیب برساند. علاوه بر این ، عسل حاوی مقدار عظیمی از مواد مغذی است. چنین نوشیدنی احساس خستگی را از بین می برد ، قدرت را بازیابی می کند و روحیه می بخشد. طعم نوشیدنی لیموناد خیار دارای طعم دلپذیری سبک با نت های گل است. چنین کوکتل حاوی اجزایی است که نه تنها کاملاً مزه ای ترکیب می کنند بلکه کاربردی نیز دارند خواص درمانی… لیموناد خیار نیز در بین کودکان بسیار محبوب است و این مزیت بدون شک آن است. پس از همه ، در حال حاضر والدین نباید نگران سلامتی کودک باشند ، مواد تشکیل دهنده نوشیدنی طبیعی و بسیار مفید هستند. لیموناد خیار: دستور نعناع برای تهیه این کوکتل به مواد زیر نیاز دارید: یک لیتر آب معدنی. چهار خیار بزرگ. لیمو. دو قاشق عسل برگهای نعناع تازه. دستور العمل چنین نوشیدنی مانند لیموناد خیار با نعناع چیست؟ خود شما می توانید میزان شیرینی و ترشی را با افزایش یا کاهش مقدار تنظیم کنید مواد لازم… به جای لیمو ، می توانید از آهک یا حتی نارنج استفاده کنید – هر دو میوه با خیار عالی هستند. شکر را می توان با عسل جایگزین کرد. همچنین می توانید با جایگزینی نعناع ، به عنوان مثال بادرنجبویه ، زنجبیل را اضافه کرده یا حذف کنید. این گیاه با مرکبات و خیار هماهنگی کامل دارد و طعم و بوی لطیف و ملایمی به نوشیدنی می بخشد. و درست مثل نعناع ، بادرنجبویه دارای خواص آرامش بخش و تسکین دهنده است. همانطور که می دانید دستور العمل جهانی است. اگر به طور ناگهانی ، فصل خیار هنوز فرا نرسیده است ، و لیموناد شور را همانطور که می خواهید امتحان کنید ، می توانید خیار را در فروشگاه خریداری کنید. اما در این مورد ، شما باید سبزیجات را حداقل به مدت دو ساعت در آب خیس کنید ، این به کاهش میزان نیترات و سایر مواد مضر احتمالی به حداقل ممکن کمک می کند. خیارها باید کوچک انتخاب شوند ، با پوستی که شبیه به شاخ و برگ جوان آبدار است ، اما به هیچ وجه سبز تیره و بزرگ نیست. در اولین مورد ، ویتامین های بیشتر و نیترات بسیار کمتر وجود دارد. البته ، لیموناد خیار تابستانی مفیدتر است و سبزیجات نیازی به خیساندن قبلی ندارند ، فقط باید آنها را آبکشی کنید. خیارها را بشویید ، پوست بگیرید و به قطعات کوچک ، اما نه کوچک برش دهید ، به طوری که در کاسه مخلوط کن قرار گیرند. آب لیمو را فشار دهید و آن را با خیارهای آماده ، برگ نعناع و عسل ترکیب کنید ، همه مواد را خرد کنید تا به صورت پوره درآید. آب معدنی ریخته و دوباره مخلوط کنید. در صورت لزوم کمی آب لیمو یا عسل اضافه کنید. تازه ، با طراوت و دیوانگی نوشیدنی خوشمزهآماده. اگر قبل از پختن مدتی خیار و آب معدنی را در یخچال بگذارید ، کوکتل آماده شده نیازی به خنک شدن ندارد ؛ در صورت تمایل می توانید تکه های یخ را به آن اضافه کنید. نوشیدنی را که با لیمو یا نعناع تزئین شده سرو کنید.