فلفلها مجموعهای از مواد مغذی و ویتامینهاست که طعمی خوشمزه به غذاهای مختلف میافزاید. با ما در این مقاله همراه شوید تا دریابید که چرا باید از قدرت فلفل برای تقویت سلامت خودتان استفاده کنید.
12 خاصیت شگفت انگیز کدو سبز
کدوی سبز (زوکینی) که با عنوان courgette نیز شناخته می شود، یک کدوی تابستانی است که در کنار طالبی، ملون، اسپاگتی اسکواش و خیار در خانواده Cucurbitaceae قرار دارد. این کدوی تابستانی می تواند به طول بیش از ۳.۲ فوت (۱ متر) رشد کند، اما معمولا زمانی برداشت می شود که هنوز نابالغ باشد، معمولا […]
خواص و ویژگیهای زنجبیل
زنجبیل به عنوان یک مکمل یا ماده تشکیل دهنده مواد غذایی و نوشیدنی ها می تواند از بدن در برابر چاقی و بیماری های مزمن محافظت نماید. این موضوع در تحقیقات اخیر توسط محققان مشخص شده است.
دانستنیها و خواص مهم خرما
خرما منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است. این میوه منبع غنی از انرژی و فیبر است. مواد معدنی ضروری همچون کلسیم، آهن، فسفر، سدیم، پتاسیم، منیزیم، روی در آن یافت می شود.
طب سنتی ایرانی
مزاج، بنیاد اساسی پزشکی سنتی ایران است. پزشکان قدیم با ممارست و تبحری که در شناختن مزاجها داشتند،
فواید شگفت انگیز گوجه فرنگی
گوجه فرنگی در سراسر جهان کشت و خورده میشود و در تمام سال از بازارها و سوپر مارکتها برای خرید در دسترس است.
طبایع غذاها
در طب سنتی غذا به دو دسته سرد، گرم تقسیم میشوند؛ که روشهایی برای تشخیص این ۲ امر انجام میشود ولی استثناعاتی در این زمینه هم وجود دارد.
پیشگیری، نگهداری و درمان بیماریهای روانی در طب سنتی
روان درمانگر طب سنتی (روانشناس): بر اساس تئوری کلی اخلاط به وجود آمدن بیماریهای روانی از بعد فیزیولوژیک یا
دانستنیهای طب سنتی
طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی طب سنتی مجموعهای است از دانستهها، مهارتها و اعمال که بر پایه نظریهها، باورها و تجربههای بومی فرهنگهای مختلف است،
دانستنیهای مفید طب سنتی
پیشینه طب سنی در ایران به 3 هزار سال قبل برمی گردد و اصول طبابت در طب سنتی بر چهار طبیعت مزاج انسان یا اخلاط اربعه بوده است که شامل صفرا، دم، بلغم و سوداست و نیز بر اساس گرمی و سردی مزاج و نوع مشخصات فرد، بیمار درمان می شده است. وی اظهارکرد: طب […]