آیا تاکنون اسم چای ریحان را شنیده اید؟ آیا می دانید به چه نحوی باید این چای را درست کنید ؟ این چای چه فواید و خواصی دارد؟
رفع بیاشتهایی، درمان اسهال، نفخ و زخم معده از خواص برجسته چای معطر ریحان است.
بهترین شرایط آب و هوایی برای این گیاه، آب و هوای گرم و آفتابی است.
ریحان سرشار از ویتامین K ، آهن، کلسیم و دیگر مواد مغذی است و دارای خواص آرامبخش، ادرارآور و ضدعفونی کننده میباشد.
در اکثر نقاط دنیا، از ریحان برای درمان مشکلات شکمی و تنفسی استفاده میشود.
طرز تهیه چای ریحان:
یک یا 2 قاشق ریحان خرد شده را درون یک فنجان آب جوش بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا خوب دم بکشد و پس از هر وعده غذایی 2 یا 3 فنجان از آن را میل کنید.
خواص درمانی ریحان
• درمان دردهای رودهای
• درمان نفخ و زخم معده
• رفع بیاشتهایی
• درمان عفونتهای ادراری
• درمان اسهال
• رفع بیخوابی
• به عنوان دهانشویه برای رفع التهابات و زخمهای دهانی