طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه خانگی
دستور پخت کشک بادمجون ساده
مواد لازم برای 4 نفر | |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
کشک | ۴ قاشق غذاخوری |
نعناع خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
بادمجان متوسط | ۶ عدد |
مغز گردو | ۳ قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
روغن مایع | به اندازه کافی |
سیر | ۴ حبه |
طرز تهیه کشک بادمجان
- برای تهیه کشک و بادمجان، ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم و سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود و در ادامه بادمجان ها را از وسط نصف می کنیم و روی آنها کمی نمک می پاشیم و می گذاریم تا آب اضافی آنها خارج شود و با یک دستمال تمیز روی آنها را خشک می کنیم (پاشیدن کمی نمک روی بادمجان ها، باعث جذب کمتر روغن و رفع تلخی بادمجان ها می شود).
- در داخل تابه ای روغن می ریزیم و صبر می کنیم تا داغ شود.
- سپس بادمجان ها را در آن می چینیم تا سرخ شود و بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
- آنگاه با گوشت کوب دستی یا برقی خوب له می کنیم.
- سیر و پیاز ها را پوست می گیریم و می شوییم.
- در تابه ای که قصد داریم کشک و بادمجان را درست کنیم مقداری روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود.
- بعد سیر ها را در آن سرخ می کنیم و در بشقابی می ریزیم.
- سپس پیاز ها را با چاقو خلالی کرده و در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.
- در همین لحظات که پیاز در حال طلایی شدن است روی شعله کوچک شیر داغ کن را می گذاریم و حدودا ۲ قاشق روغن در آن می ریزیم و کمی صبر می کنیم تا تقریبا داغ شود.
- سپس نعناع را داخل روغن می ریزیم و حدودا ۱ دقیقه هم می زنیم و سپس از روی حرارت بر می داریم تا نسوزد.
- آن وقت پیاز را نگاه می کنیم اگر طلایی شده بود مقداری از آن را بر می داریم تا برای تزئین استفاده کنیم و مقداری از سیر داغ را به پیاز داغ می افزاییم و کمی از نعناع داغ را به همراه بادمجان له شده و نمک و فلفل اضافه می کنیم و تفت می دهیم و مقداری از مغز گردو ها را برای تزئین بر می داریم و باقی آن را در تابه می ریزیم و با مواد مخلوط می کنیم.
- حرارت را کم می کنیم تا مواد به روغن بیفتد.
- کشک اگر سفت بود با کمی آب رقیق می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا کشک با مواد مخلوط شود و در تابه را می گذاریم تا آب آن کاملا خشک شود و سپس مطمئن باشید غذا شما خوب جا افتاده است و از روی حرارت تابه را بر می داریم و کشک و بادمجان را در ظرف مورد نظر می ریزیم و روی آن را با سیر داغ، پیاز داغ، نعناع داغ و گردو که کنار گذاشته بودیم تزئین می کنیم.